En avkopplande stund på spa

Hej igen, alla fina läsare! Idag tänkte jag skriva lite om Aroma Massage & Spa i Västerås som erbjuder en avkopplande stund till dig som kanske bara vill kunna fly vardagen eller för dig som ska anordna ett event, en afterwork eller kanske till och med möhippa eller svensexa. Hos Aroma Massage & Spa kan du som befinner dig i Västerås hitta en mängd olika behandlingar just när det kommer till spa och massage, som bland annat traditionell thaimassage, oljemassage, aroma oljemassage, ört thaimassage, fotmassage, ryggmassage eller så kan du få din massagebehandling helt skräddarsydd och anpassad till dig genom att få en unik mix av oljor. När det kommer till spa-delen så kan du avnjuta en underbar och härlig dag på relaxavdelningen där du bland annat kan slappna av i jacuzzin, bada bastu eller helt enkelt bara ta det lugnt. För er som tycker om att sola solarium så finns det även möjlighet till det.

På både massage- och spaavdelning så blir man trevligt och glatt bemött av duktig och professionell personal som utför sitt jobb på ett mycket smidigt, noggrant och omsorgsfullt sätt. Med tanke på det goda rykte som omger Aroma Massage & Spa så är jag ärligt talat inte helt förvånad över detta. Själv besökte jag spaavdelningen för ett litet tag sen och fick ut precis det jag förväntade mig av besöket – en avkopplande och lugn stund samt ett mycket kundvänligt bemötande. Har även gått på traditionell thaimassage tidigare via jobbet då mitt företag erbjuder friskvårdsbidrag. Jag fick då ett presentkort som jag kunde använda när det passade, vilket var otroligt smidigt och skönt för min del. Massage och spa är aldrig något som jag riktigt själv kommer iväg på, men skulle absolut vilja börja unna mig själv lite mer. Under den tiden så hade jag ganska mycket värk och ömhet i min rygg och det kändes mycket bättre så fort jag fick en professionell massage.