Smärtlindring för kronisk värk

Det finns så många olika sorters behandlingar som kan göra och alla rekommenderar olika så fort man börjar att prata om att man har ont i kroppen och att man behöver någonstans där man kan få smärtlindring i Borås. Vissa pratar om massage, andra om kiropraktik, vissa om healing och sen ytterligare några om kryoterapi. Kan väl erkänna att jag hittills har testat på allting utom just kryoterapin och det ska bli väldigt spännande att göra det.

Går tydligen inte att få kryoterapi och sådana kylbehandlingar mot smärtlindring någon annanstans ifrån här i Sverige än hos just Elite Cryo Studio i Borås. Så det är väl väldig tur att jag råkar bo här då, så att jag har nära till mottagningen för att kunna göra just de där behandlingar för smärtlindring. För jag behöver dem verkligen, kommer att göra stor skillnad så förhoppningarna är att jag ska kunna få lite mindre ont i kroppen så att den sen bara känns precis så som man vill att det ska göra.

Får väl börja med att ringa till de på Elite Cryo Studio och prata med dem. Sen om jag kan se till att boka tid för just en behandling och se vad de har att säga om det här med smärtlindring om det verkligen kommer att funka och ha effekter eller inte.

Du gillar kanske också...