Skön och avslappnande massage

Hej, alla fina läsare! Sugen på en skön massage i Vasastan? Idag tänkte jag rekommendera ett företag som heter Frykéns Massageklinik. Hit kan du vända dig ifall du känner att du skulle vara intresserad av en avkopplande och härlig massage och befinner dig i Vasastan eller däromkring. Frykéns massageklinik drivs av Markus Frykén. Han är en diplomerad och certifierad massör inom Svensk massage och kan med sin kunskap, erfarenhet och expertis hjälpa dig som har ont i bland annat axlar, leder och muskler. När du vänder dig till den här massagekliniken så blir du varmt välkomnad och omhändertagen på ett mycket professionellt och omsorgsfullt sätt. Du kan känna dig helt och hållet trygg och säker på att du får ett supertrevligt bemötande, den bästa möjliga servicen samt en avkopplande och lindrande massage som kan hjälpa dig med dina smärtor eller med din ömmande kropp framöver.

Själv valde jag att vända mig till Frykéns massageklinik efter många bekanta och vänner hade rekommenderat att jag skulle ta och boka in mig på en massage där. Jag går inte regelbundet på massage och har ärligt talat inte känt att jag har tid eller energi för att ta mig den tiden ur min stressiga vardag. För ett par veckor sedan så fick jag dock nog av min ömmande rygg och valde att ta deras råd att boka in mig. Bokningen var smidig och ett par dagar senare fick jag komma in på massagebehandling! Det va hur avkopplande och skönt som helst. Man kände sig verkligen professionellt omhändertagen och att själva tekniken som användes, må den va klassisk, fungerade som en dröm. När jag gick därifrån så kände jag mig genast piggare, smidigare och mer stressfri än innan. Jag kommer utan tvekan att återvända till Frykéns massageklinik och har redan bokat in mig på nästa besök. Jag har bestämt mig för att försöka gå ett par gånger i månaden. Det är verkligen så värt det!

Du gillar kanske också...