Det kan vara svårt att välja rätt barnomsorg

God morgon alla mina härliga följare och välkomna hit för ett nytt inlägg. Jag kollade igenom mina tidigare inlägg och märkte att jag inte har skrivit ett rekommendationsinlägg på ett bra tag nu, därför tänkte jag att dagens inlägg ska innehålla en rekommendation. Jag tänkte prata om Familjedaghemmet Aran som jobbar med barnomsorg i Borås.

Redan när jag fick mitt första barn för fem år sedan tyckte jag att det var svårt att välja barnomsorg i Borås, hur man skulle tänka kring valet för att det skulle bli rätt. När min mammaledighet började lida mot sitt slut märkte jag hur svårt det är med valet kring barnomsorg, jag hade dock väldig tur med att få en plats på en förskola nära vårt hem. När jag fick min andra dotter för lite mer än ett år sedan satte jag mig direkt in i vad jag skulle välja för typ av barnomsorg, eftersom min äldsta dotter inte alls trivdes på sin förskola var det inte ett alternativ. Min äldsta dotter hade fått en plats på en annan förskola, det fanns dock ingen plats för mig yngsta dotter där så jag fick leta vidare. Det slutade med att jag tog kontakt med familjedaghemmet Aran, som är barnomsorg i form av dagmamma. Där fanns det en plats för min yngsta dotter och hon har gått där i snart två månader idag. Hon trivs riktigt bra och jag är så nöjd över mitt val, dagmamman tar verkligen hand om min dotter med kärlek och lär henne nya saker varje dag. Trots att det var ett svårt val av barnomsorg i Borås känner jag ändå att jag lyckades riktigt bra, med lite tur såklart.